Servicii - WestEye Hospital 

WestEye Hospital 

021.9757

Servicii

SERVICII

La WEST EYE putem efectua o gamă complexă de servicii oftalmologice, folosind echipamente medicale de ultimă generație. De la consultații complete și investigații pentru depistarea afecțiunilor oculare, la tratamente, intervenții laser pentru reducerea dioptriilor, injecții intravitreene și operații, suntem aici pentru a avea grijă de ochii pacienților noștri cu profesionalism și atenție.

 

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii despre serviciile noastre. Echipa noastră de la call center este instruită să vă ofere informații detaliate despre serviciile spitalului și să vă direcționeze către medicul potrivit nevoilor dumneavoastră.

CONSULTAȚII

Fie că aveți nevoie de o examinare oftalmologică de rutină sau aveți o problemă specifică de sănătate oculară, în cadrul WEST EYE efectuăm consultații oftalmologice complete pentru a identifica și trata orice afecțiune a ochilor. Consultațiile oftalmologice au loc în cele 12 cabinete dotate cu aparatură de ultimă generație.

INVESTIGAȚII

Investigațiile oftalmologice sunt esențiale în diagnosticarea precisă a afecțiunilor oftalmologice. Cu ajutorul aparaturii moderne, ne concentram să oferim pacienților noștri investigații precise și eficiente. Conștienți de importanța investigațiilor, ne asigurăm că fiecare pacient se simte în siguranță și confortabil în timpul vizitelor la noi. Investigațiile și măsurătorile oculare se desfășoară în 5 cabinete de explorări funcționale, dotate cu echipamente la standarde internaționale.

TRATAMENTE

În cadrul WEST EYE efectuăm tratamente pentru diverse afecțiuni oculare precum: glaucom, degenerescență maculară legată de vârstă, retinopatie diabetică și alte afecțiuni retiniene.

© Carl Zeiss Meditec AG

OPERAȚII LASER

Efectuăm o gamă completă de intervenții cu laser pentru reducerea dioptriilor și corectarea viciilor de refracție, prin tehnici precum PRK, Femtolasik, SMILE PRO și PRESBYOND, pentru a ne ajuta pacienții să își recapete claritatea vederii și să reducă dependența de ochelarii de vedere sau lentilele de contact.

INTERVENȚII OFTALMOLOGICE

WEST EYE dispune de un bloc operator cu 2 săli de chirurgie oftalmologică și 1 sală de chirurgie laser. Echipa noastră experimentată de chirurgi oftalmologi utilizează tehnologii și tehnici chirurgicale moderne pentru a efectua intervenții oftalmologice de înaltă precizie, cum ar fi: chirurgia cataractei, corectarea viciilor de refracție, injecții intravitreene, operații pentru glaucom, chirurgie vitreo-retiniană, intervenții de estetică oculară etc.

Scroll to Top