Despre noi - WestEye Hospital 

WestEye Hospital 

021.9757

Despre noi

DESPRE NOI

Înființat în 2010, ca parte a procesului de expansiune la nivel internațional a grupului BATIGOZ din Turcia, WEST EYE este primul spital privat de oftalmologie din România. De la început ne-am propus să oferim un standard înalt de calitate în îngrijirea oftalmologică.

La WEST EYE HOSPITAL, îmbinăm tehnologia modernă cu o echipă de medici oftalmologi cu vastă experiență, pentru a oferi servicii de top pacienților noștri. 


Spitalul dispune de facilități de ultimă generație, proiectate pentru a maximiza confortul pacienților și pentru a facilita accesul la o gamă largă de servicii oftalmologice, de la consultații oftalmologice (pentru adulți și copii) și investigații complexe, până la tratamente avansate și intervenții chirurgicale oftalmologice, toate efectuate cu aparatură performantă și înalt tehnologizată.

 

Infrastructura spitalului cuprinde:

  • 12 cabinete de consultații oftalmologice;
  • 5 cabinete de investigații;
  • 5 rezerve pentru pacienți;
  • 13 paturi;
  • 1 bloc operator format din 2 săli de operații;
  • 1 sală pentru intervenții laser.

Echipa noastră este alcătuită din medici oftalmologi cu experiență vastă în domeniu. Aceștia sunt dedicați misiunii noastre de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri prin acordarea unor servicii de îngrijire oculară la standarde înalte, cât și de a oferi tratamente personalizate, care răspund nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Fiecare aspect al procesului de îngrijire al pacientului este gândit astfel încât să asigure acuratețe și eficiență terapeutică optimă.

La WEST EYE HOSPITAL, avem o abordare centrată pe pacient, care include nu doar tratamente medicale de înaltă calitate și tehnici medicale de ultimă oră, ci și o preocupare constantă pentru confortul acestuia pe parcursul întregului proces medical.

 

Scroll to Top