Echipamente - WestEye Hospital 

WestEye Hospital 

021.9757

Echipamente

ECHIPAMENTE

Tehnologie modernă în oftalmologie pentru diagnostice precise și confort maxim pentru pacient

În domeniul oftalmologiei, tehnologia medicală avansată are un rol esențial în îmbunătățirea acurateței diagnosticelor și a confortului pacientului.

 

 

Echipamente moderne precum biometrul optic, ecograful sau tomograful ocular (OCT), oferă imagini detaliate ale structurilor interne ale ochiului, permițând detectarea precoce a afecțiunilor și monitorizarea eficientă a tratamentelor. Astfel de echipamente medicale de ultimă generație minimizează disconfortul pacientului și scurtează durata examinărilor, transformând vizita la medic într-o experiență rapidă și neinvazivă.

© Carl Zeiss Meditec AG

© Carl Zeiss Meditec AG

INOVAȚII ÎN CHIRURGIA REFRACTIVĂ

Pe lângă precizia diagnosticării, inovațiile în tehnologia oftalmologică îmbunătățesc semnificativ experiența pacientului în spital. De exemplu, tehnologia laser utilizată în chirurgia refractivă (SMILE PRO, Femtolasik, Presbyond) permite corectarea vederii în câteva secunde, cu o precizie extraordinară, oferind pacienților o recuperare rapidă și o îmbunătățire imediată a acuității vizuale.

ECHIPAMENTE AVANSATE PENTRU OPERAȚIA DE CATARACTĂ

De asemenea, în cadrul spitalului WEST EYE realizăm intervenția de înlocuire a cristalinului cu ajutorul unui echipament de ultimă generație – Centurion, acesta fiind în prezent cea mai nouă tehnologie de facoemulsificare pentru operația de cataractă.

ANGAJAMENTUL NOSTRU PENTRU CALITATE ȘI CONFORT

Prin utilizarea tehnologiilor de vârf, spitalul nostru își propune să ofere servicii medicale de cea mai înaltă calitate, punând accent pe siguranța și confortul fiecărui pacient.

 

Programează-te pentru o consultație la WEST EYE HOSPTAL și beneficiezi de cele mai noi inovații în oftalmologie! Prioritizează-ți sănătatea oculară și beneficiază de tratamente personalizate și precise.

Scroll to Top