Operatie cu laserul pentru redarea vederii in doar 4 minute!

WEST EYE HOSPITAL este primul spital din Romania care foloseste
tratamentul personalizat iLASIK – tehnologie folosita de NASA!

Persoanele care sufera de miopie, hipermetropie sau astigmatism au acum posibilitatea de a renunta la ochelari sau la lentilele de contact, in doar 4 minute, printr-o interventie noua in Romania, care nu necesita bisturiu – iLASIK.

Laserul personalizat iLASIK a ajuns si in tara noastra prin intermediul spitalului WEST EYE HOSPITAL.

Peste 285 milioane de oameni din intreaga lume au probleme de vedere, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Cele mai raspandite dintre problemele de vedere sunt, intr-un procentaj de 43 la suta, miopia, hipermetropia si astigmatismul (anomalii de refractie oculara). Imediat in clasamentul celor mai intalnite probleme oftalmologice se plaseaza cataracta, cu un procent de 33 la suta!

Ingrijorator este faptul ca aceste cifre se aplica in proportie de 90% in tarile in curs de dezvoltare precum Romania.

Tratament personalizat, folosit de NASA

iLASIK este cea mai sigura si moderna metoda de interventie din gama procedurilor care necesita folosirea radiatiei laser, in scopul corectarii problemelor de vedere. Tehnologia iLASIK este o metoda revolutionara aplicata chiar in corectia defectelor de vedere ale astronautilor NASA si a pilotilor Fortelor de Aparare SUA.

"Aceasta procedura este personalizata in functie de nevoile fiecarui pacient in parte. Pentru reusita se iau in considerare toate particularitatile fundamentale ale vederii pacientului, astfel realizandu-se un tratament in conformitate cu structura ochiului bolnav", a explicat dr. Mihaela Simion, medic primar oftalmolog in cadrul WEST EYE HOSPITAL.

De ce optam pentru iLASIK?

iLASIK:

» presupune utilizarea simultana a doua sisteme: Intralase si AdvancedCustomVue
» este o interventie personalizata in functie de nevoile dumneavoastra
» are rezultate foarte bune pentru toate persoanele care au defecte de vedere – miopie, hipermetropie, astigmatism

4 pasi pentru recapatarea vederii in 4 minute!

 1. Analiza vederii – acest prim pas se realizeaza prin intermediul unui sistem (Wavescan) care realizeaza o harta 3D unica a imperfectiunilor suprafatei dumneavoastra oculare.
 2. Urmatorul pas consta in intocmirea unui plan terapeutic individualizat pe baza informatiilor obtinute (Advanced CustomVue)
 3. Realizarea flapului cornean (a decuparii corneei -> realizarea unui "capacel") cu ajutorul laserului (tehnologia Intralase), fapt ce duce la reducerea timpului de recuperare si la dobandirea unei vederi mult mai bune, chiar si pe timp de noapte.
 4. Corectarea problemelor de vedere (miopie, hipermetropie si astigmatism -> cunoscute ca vicii de refractie) cu ajutorul tehnicii Advanced CustomVue.

Eficienta procedurii in functie de numarul dioptriilor

Laserul iLASIK, in functie de grosimea corneei, poate corecta:

 • miopia de pana la 7-9 dioptrii.
 • hipermetropia de pana la 4-6 dioptrii
 • astigmatismul de pana la 4-6 dioptrii

"In mod obisnuit ambii ochi sunt tratati in timpul unei singure proceduri, durata fiind de circa 4 minute pentru fiecare ochi. Pacientul este constient pe parcursul intregii operatii, insa i se pot administra anestezice usoare. Recuperarea este mult mai scurta si mai usoara datorita tehnologiei de ultima ora, deoarece spre deosebire de metodele traditionale, aceasta tehnologie presupune renuntarea completa la bisturiu", potrivit specialistului WEST EYE HOSPITAL.

Cine poate beneficia de metoda iLASIK?

 • persoanele care poarta ochelari sau lentile de contact si au varsta peste 21 ani.
 • persoanele care nu au boli de ochi, cum ar fi keratoconus sau tensiune oculara.
 • persoanele a caror defecte ale ochilor nu s-au modificat de cel putin un an.
 • persoanele care nu sunt gravide sau in perioada de alaptare.

Pentru a sti daca intr-adevar o persoana este apta pentru tratamentul iLASIK, cel mai indicat este sa se realizeze o programare la spitalul WEST EYE HOSPITAL. Acest lucru se poate face accesand site-ul: www.westeyehospital.ro

WEST EYE HOSPITAL, inaugurat la data de 13 mai 2010 la Bucuresti, este cel mai mare spital privat de oftalmologie din sud-estul Europei. Anual, in unitate se pot realiza 30.000 de operatii oftalmologice generale si 25.000 de operatii cu laser. Spitalul dispune de 30 de camere pentru pacienti, trei saloane VIP si patru saloane postoperatorii, avand o capacitate de examinare de peste 300 de pacienti pe zi.

GALERIE FOTO

NAVIGARE RAPIDA